Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Birkerød Bio...

Arrangementer

Juli måned
Plakat for filmen ANDRE RIEU MAASTRICHT CONCERT 2019 -SHALL WE DANCE

ANDRE RIEU MAASTRICHT CONCERT 2019 -SHALL WE DANCE

André Rieu Maastricht koncert
lørdag den 27. juli kl. 20.00
samt søndag den 28. juli kl. 16.00

Med opfordringen “Shall we dance” er der budt op til en helt forrygende koncert med masser af overraskelser og store mængder af skøn music, der vil blive i dine ører længe efter at koncerten er forbi. En perlerække af dejlige kunstnere vil sammen med André Rieu og hans store Johann Strauss orkester give dig/Jer minder der vil sikre det gode humør og livsglæde uanset om du vil danse med eller ej. Vi glæder os til at se dig til en af de store koncerter 27. og 28 juli.

Forestillingen varer ca. 2 timer 45 minutter inkl. pause

Premiere 28. juli
August måned
Plakat for filmen A Star is Born

A Star is Born

Eventvisning
Tirsdag den 6 august kl.20.00 afholder Birkerød bio en eventvisning af ”A Star is Born” filmen er kåret til årets bedste film i biografklub Danmark sæsonen 2018/19. Vi ruller den røde løber ud og byder på et glas bobler. Biograf direktør Michael Berg byder velkommen og vil fortælle hvorfor A Star Is Born har så stor betydning for ham. Vi ses til en hyggelig aften i den lokale biograf

Bradley Cooper spiller den erfarne musiker Jackson Maine, der ved et tilfælde opdager - og bliver stormende forelsket i kunstneren Ally. Hun knokler som servitrice og har næsten opgivet sin drøm om at slå igennem som sangerinde... indtil Jack lokker hende ind i spotlightet. Men selvom Allys karriere hurtig tager fart, vakler deres skrøbelige kærlighedsforhold, da Jack kæmper en hård kamp mod sine indre dæmoner.
Kilde: Filmcompagniet

Genre: Drama
Instruktør: Bradley Cooper
Skuespillere: Sam Elliott, Bradley Cooper, Bonnie Somerville, Lady Gaga
Censur: Tilladt for børn over 11 år
Premiere 6. august